Tekst Communicatie NFI

Na een zeer lange en succesvolle carrière bij het Nederlands Forensisch Instituut en de Universiteit van Amsterdam, zal prof. Ate Kloosterman dit jaar officieel met pensioen gaan.

Ter ere van zijn vele prestaties en zijn belangrijke rol in de introductie van forensische DNA-profilering in Nederland zal op donderdag 17 mei in de middag een speciaal symposium worden georganiseerd door het Co van Ledden Hulsebosch Centrum (CLHC)*, het interdisciplinaire kenniscentrum voor forensisch wetenschappelijk en medisch onderzoek in Amsterdam.

40 jaar forensische biologie: waarheidsvinding als wetenschappelijke missie

Er zijn meerdere (internationale) sprekers die dit afscheid van Kloosterman zullen opluisteren (zie onderstaande afbeelding).

Om 16.00 u zal Kloosterman zijn afscheidsrede houden: “40 jaar forensische biologie: waarheidsvinding als wetenschappelijke missie”

Locatie: Oude Lutherse Kerk, Singel 411, Amsterdam

Als u dit afscheidssymposium wilt bijwonen kunt u zich hier aanmelden.

Speciaal symposium Forensic DNA science - from Current to Next Generation

* In het CLHC is de forensische ervaring, kennis en expertise van de Faculteit der Natuurwetenschappen van de Universiteit van Amsterdam, het Academisch Medisch Centrum (AMC-UvA) en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gebundeld.